Sinds 2000 is Le Troisième Acte een vaste waarde geworden en om hun klanten beter te verzorgen staan beide eigenaars in de zaal en de keuken.
We stellen gerechten voor gebaseerd op de Franse keuken maar ook met mediterrane en Aziatische invloeden. Onze prioriteiten: kwaliteit en gegarandeerde oorsprong van de gebruikte producten, respect voor de seizoenen en veel aandacht voor “huisgemaakt”.
Angus Beef met frietjes en huisgemaakte sauzen, wild tijdens het seizoen, vangst van de dag….
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Op de middag vooral business mensen ( de kantine van het Justitiepaleis wordt er ook wel gezegd!) , de avonden zijn veel meer relax met vrienden en familie. Gezellig met zachte belichting, open haardvuur.
Business lunch: tussen 18 & 25€ Dagschotel: 15€
Het team
Christophe Mathieu
PatronDidier Waldbillig
PatronNé en 1973, Didier a fait ses classes à la Truffe Noire, Chef chez soi. Propriétaire d'un bar. En 2000 il reprend avec Christophe Mathieu le Jules Verne qui deviendra le Troisième Acte.Valérie
Au four et au moulinEpouse de Christophe