Sinds 2000 is Le Troisième Acte een vaste waarde geworden en om hun klanten beter te verzorgen staan beide eigenaars in de zaal en de keuken. We stellen gerechten voor gebaseerd op de Franse keuken maar ook met mediterrane en Aziatische invloeden. Onze prioriteiten: kwaliteit en gegarandeerde oorsprong van de gebruikte producten, respect voor de seizoenen en veel aandacht voor “huisgemaakt”. Angus Beef met frietjes en huisgemaakte sauzen, wild tijdens het seizoen, vangst van de dag…. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Op de middag vooral business mensen ( de kantine van het Justitiepaleis wordt er ook wel gezegd!) , de avonden zijn veel meer relax met vrienden en familie. Gezellig met zachte belichting, open haardvuur. Business lunch: tussen 18 & 25€ Dagschotel: 15€

Het team

  • Christophe Mathieu

    Christophe Mathieu

    Patron
  • Didier Waldbillig

    Didier Waldbillig

    Patron
    Né en 1973, Didier a fait ses classes à la Truffe Noire, Chef chez soi. Propriétaire d'un bar. En 2000 il reprend avec Christophe Mathieu le Jules Verne qui deviendra le Troisième Acte.
  • Valérie

    Valérie

    Au four et au moulin
    Epouse de Christophe

Ze praten over ons

  • Foto vanLe Troisième Acte
  • Foto vanLe Troisième Acte
  • Foto vanLe Troisième Acte
  • Foto vanLe Troisième Acte